Kniha k vodě

Na Aquadromu v Mostě si můžete půjčit knihu zdarma aneb Kniha k vodě. 

Na Aquadromu v Mostě ve venkovním areálu můžete nyní využít novou službu s názvem Kniha k vodě. A to po celou letní sezónu. Půjčte a čtěte si knihy, které pro návštěvníky Aquadromu připravila Městská knihovna Most společně s Aquadromem Most.

V knihovničce s označením Kniha k vodě najdete detektivky, historické romány, romány pro ženy,  sci-fi, pohádky prostě relaxační literaturu, která patří k letnímu počasí a vodě. Do knižního regálu bylo pro začátek umístěno 180 knih pro děti a dospělé.

A jak si knihu půjčit? Prostě, vyberete si svůj titul, knihu si půjčíte a po přečtení vrátíte zpět do regálu, aby si ji mohl půjčit další čtenář. Nikomu nic neplatíte. Nikomu nic nehlásíte. Jenom knihy prosím neničte, aby posloužily i dalším.  

Kniha k vodě je obdobou oblíbeného celorepublikového projektu Kniha do vlaku, kterou v Mostě zabezpečuje Městská knihovna Most již od roku 2015. Knihovnička je umístěna na nádraží ČD a slouží celou dobu stovkám čtenářů, kteří z Mostu odjíždějí nebo přijíždějí. V knihovničce je mapa všech nádraží, kde všude jsou Knihy do vlaku umístěné.

Nová služba Kniha k vodě má pomoci všem, kteří si knihu doma zapomněli, anebo nemají co dělat a zaujme je titul knihy, který v knihovničce najdou. Knihovničku budeme pravidelně doplňovat, tak aby v ní návštěvníci Aquadromu našli vždy něco nového. Budeme samozřejmě rádi, když nás navštíví i přímo v Městské knihovně Most, kde si vyberou z mnohem většího množství titulů a služeb.